Stemningsfulle uterom

Endelig er den herlige tiden for hage- og terrasseliv her igjen, og med nye spennende produkter fra Norgeseliten kan sommeren gjøres både lenger og lysere. Forleng sommerkveldene med utendørsbelysning og terrassevarmer, eller skap fantastiske effekter med indirekte belysning i hagen.

Matrix_iStock-520548634 edit2.jpg

Varme utendørs 

Ved bruk av terrassevarmere får du en effektiv oppvarming av utearealene. De fleste terrassevarmere er basert på varmestråler. Denne formen for varmeteknikk er meget effektiv og økonomisk i bruk, og du vil kjenne at det varmer selv om det er kjølig i luften. Om du ønsker å anskaffe deg en terrassevarmer, skal du huske på at det er ulike spredningsvinkler på varmestrålene. Noen terrassevarmere sprer varmen over et stort område, mens andre kun gir en liten spredning.

Provida Varme Matrix Antrasitt Grå 2000W.png

Provida Varme MATRIX Sort m fjernkontroll 2000W terrassevarmer.png

Provida Varme MATRIX 2000W Hvit m fjernkontroll terrassevarmer.png

Vår leverandør Provida Varme er Norges ledende leverandør av infrarøde varmeprodukter. For kjølige kvelder gir terrassevarmerne med unik “Low Glare Technology” eksepsjonell ytelse og dekker store områder. Både Provida Matrix og Tansun Monaco har høy kvalitet, god ytelse og lang levetid. Provida Matrix styres i tillegg enkelt med fjernkontroll.

Se vårt utvalg av terrassevarmere her

 

Monaco Single 1500w Ultra Low Glare DYP.jpg

Moon_environment_4 LOW.jpg

Stemningslys i hagen 

Intro Maxi.jpgIndirekte belysning av busker og trær er en ny trend som er i ferd med å bre seg i Norge. Når mørket faller på våkner hagen til liv med lys. Lys og skyggeeffektene som skapes gjør at det ser ut som om hagen har fått nye farger og nye former. Alle som har opplevd opplyste hager og parker i utlandet vet at indirekte belysning gir en spennende effekt. Utendørsbelysning gjør det også sikkert å bevege seg når det er mørkt ute, og gjør at huset ditt ser bebodd ut selv om du er bortreist.

Kvalitetsleverandøren SG har denne våren lansert Moon, en svært dekorativ lyskule som kommer i tre størrelser. SG leverer også lyskasteren Intro som egner seg ypperlig for å skape den helt spesielle stemingen i hagen. 

 

utelys

Utendørsbelysning

I dag finnes det en rekke ulike lamper for bruk utendørs. Noen er ment å skulle lyse opp hus og hage, mens andre har et design som vil heve helhetsinntrykket av huset ditt. Det som er viktig er at du velger en stil som passer deg, huset og hagen din.

Det er stor forskjell på å lyse opp og å belyse. Lamper du ikke ser, som lyser opp huset ditt eller hagen, gir ofte større effekt enn lamper som monteres på huset eller på stolper. Elektrikerne hos Norgeseliten kan gi deg gode råd som kan få huset og hagen til å fremstå på en ny måte.

Elektrikeren kan montere både bevegelsesfølere og solcellebrytere slik at lyset automatisk slås på når mørket senker seg. Dette øker ikke bare sikkerheten, det vil også oppleves som ubehagelig av ubudne gjester.


Se vårt utvalg av utelamper her


Ta kontakt med din nærmeste Norgeseliten-elektriker for mer informasjon og innspill for å skape stemningsfulle uterom hjemme hos deg.

FINN DIN ELEKTRIKER HER