Det er trygt å ha elektriker på besøk. Vi følger myndighetenes anbefalinger til smittevern - Les mer

Energieffektivisering er i vinden som aldri før. Vi har nettopp lagt bak oss en vinter med ekstremt høye strømkostander for oss nordmenn som er vant med rimelig strøm. Norgeseliten tilbyr nå solcelleanlegg og energilagring som gjør at du kan produsere egen strøm for å redusere kjøp av energi fra din kraftleverandør. 

Nå som elbilsalget stadig setter nye salgsrekorder tilbyr vi også bransjens beste ladestasjon fra DEFA. Etterhvert som solen kommer høyere på himmelen, kan du lade elbilen med strøm fra ditt soltak og da snakker vi om energieffektive løsninger i det grønne skiftet.

Dette er noe av det vi tilbyr:

himmel liten.jpg


Solprodukter.pngStrømproduksjon på eget tak

Solen er den reneste energikilden vi har, og den er tilgjengelig for alle. Som eier av et tak som produserer solenergi, har du kortreist strøm til eget bruk – helt uten inngrep i naturen. Du benytter deg kun av arealer du allerede eier. Les mer om solenergi på vår blogg.

Norgeseliten tilbyr komplette anlegg for solenergi som består av paneler, montering og tilkobling til sikringsskapet. Du kan med enkelhet gå inn på  soleliten.no og se hva det koster å lagge solcelle på ditt eget tak. Vi kan også tilby mindre startpakker som gjør at det er rimeligere å komme i gang.

 Les mer om solcelleanlegg på eget tak her

Montering LOW.jpgUNADJUSTEDNONRAW_thumb_6326.jpg


xstorage-technical-specifications.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpgBatterilagring av egenprodusert strøm

Gode muligheter for lagring av egen produsert strøm er viktig for å oppnå full effekt av solcelleanlegget. Frem til nå har egenprodusert strøm vært ferskvare som må brukes når den er tilgjengelig. Stadig bedre løsinger for batterilagring gjør at man på en helt annen måte kan hente ut fordelene ved egenprodusert strøm. Vi leverer lagringsløsninger som er basert på brukte batterier fra elbil – det blir vinn-vinn hele veien.

Les mer om batterilagring med xStorage her


eRange_kabel_best i testLOW.jpgEffektiv og sikker elbillading

I samarbeid med DEFA tilbyr Norgeseliten eRange for lading av elbil. DEFA er kåret til best i test og da er du trygg på sikker lading hjemme hos deg

Vi kan nå løse alle typer ladebehov fra enkle hjemmeladere til større ladeanlegg. Kombinert med vår kompetanse på installasjon av ladesystemer, tilbyr vi et bredt spekter av løsninger for lading av elbil, ferdig installert. 

Les mer om elbillading her 

Les mer om elbillading i borettslag her

Hanne_TE_Defa_MG_8412_weBLOW.jpgDEFA-web-hjemme.jpg

 


Spar strøm – spar penger

Skjermbilde 2017-12-27 kl. 12.35.35.pngVi har nettopp lagt bak oss en vinter med ekstremt høye strømkostander. Energieffektivisering, handler mye om å få bedre kontroll på strømforbruket til lys- og varme. Beregninger viser at det er mulig å redusere strømkostnadene med inntil 40 % dersom man har strøm som viktigste oppvarmingskilde. Dette blir det penger av!

Norgeseliten leverer et bredt spekter av løsninger for styring av lys og varme. Alt fra enkle og automatiske styringssystemer som reduserer varmen når du ikke er hjemme til komplette smarthusløsninger hvor du kan styre styring av lys, varme, brannsikkerhet, innbruddsikring og ventilasjon i ett felles styringssystem. 

Les mer om strømsparing her

Les mer om smarthusløsninger her